Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















måndag 11 april 2011

Lansering av CityBreak inom kort

Nu är vi snart nära lanseringen av bokningssystemet CityBreak på destinationen. Vi har haft en bokningslösning tidigare men de senaste åren har den varit allt annat än smidig. Med CityBreak kommer vi att ha möjligheten att sälja bättre, ha produkterna bättre tillgängliga, nå ut via fler kanaler och framförallt underlätta för kunden att boka Västervik. Viktigt är naturligtvis också att vi stärker destinationen Västervik genom att i en kanal visa på det fantastiska utbud vi har!

Just nu pågår testbokning av de privatrum och privata stugor som Turistbyrån har till uthyrning. När vi har koll på att systemet och allt bakom fungerar som det ska kommer vi att öppna för våra samarbetspartners på destinationen. Intresset är stort, vilket är jättekul.

Jag har pratat med många anläggningar - intresset är stort, vilket är jättekul - men inte alla. Om du som läser det här är en av dem som jag inte hunnit kontakta så hör av dig så vi kan prata om hur vi tänker, hur det kommer att fungera och hur vi kan samarbeta i det här.

Det är bara tillsammans som vår destination blir en vinnare!

För att se hur CityBreak fungerar:
Överums Vandrarhems olika paket(STF)
Sportklättring på Råsklippan (STF) / Överums Vandrarhem o Projekt Granit
Svenska Turistföreningen - STF
Kalmars hemsida (till höger på sajten)
Destination Gotland

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar