Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















måndag 15 mars 2010

Västervik goes social!

Joakim Jardenbergs blogg Jardenberg Unedited vann YABA (digitala reklambyrån Daytyonas årliga bloggpris Yet Another Blog Award) i kategorin "Medier" vid en prisutdelning den 11 mars. Han internetifierade mediasverige så tidigt som 1994 genom att starta upp aftonbladet.se och han tog plats redan på sidan 59 i boken "De som byggde Internet". Idag är Jardenberg VD i utvecklingsbolaget Mindpark, medieutvecklare, debattör och flitig bloggare.På måndag 22 mars kommer han till Västervik för att prata sociala media för besöksnäringen och för andra företag.

Den 22 mars kommer Joakim Jardenberg till oss i Västervik för att dels prata för besöksnäringens företag kl. 8.00 - 11.00 och för företagare/personal i andra branscher kl. 13.30 - 16.00.

Jag var själv på en heldagskonferens med Jardenberg för ett tag sedan och det var riktigt bra investerade timmar. Att vi nu tar hit honom är dels ett samarbete med Kalmar läns Regionförbund eftersom denna föreläsning telebildsänds till våra kollegor i besöksnäringen över hela länet. Dels är det en del av vår sociala mediastrategi. Föreläsningen är en intresseväckare för sociala media och ger en möjlighet att ställa massor av frågor kring detta superheta ämne.

Blir man sugen på att ge sig ut på webben och "bli social" så följer vi upp denna första föreläsningen med en utbildning där man lär sig hur man gör: Sociala media i praktiken. I förlängningen hoppas jag att vi kan skapa ett nätverk bland de som är intresserade av sociala media i Västervik. Det finns redan ett litet, litet sådant (och kanske flera nätverk för den delen) och det vore roligt och bra om vi blev fler i det.

Föreläsningarna är sponsrade av oss, Regionförbundet i Kalmar län, Västerviks kommun och Västervik Framåt AB: Med andra ord gratis. Om man anmäler sig och inte dyker upp däremot så kostar det 350kr exkl. moms.

Anmäl dig till föredraget för besöksnäringen kl 8 - 11.00 här.
Anmäl dig till föreläsningen för andra företag kl 13.30 - 16.00 här.

Varmt välkomna!

1 kommentar: