Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















tisdag 24 november 2009

Gamleby Hotell och Sociala Media

Hade flera intressanta möten igår, bl.a. en utvecklingsträff i Ankarsrum. Tyvärr missade jag att ta en bild (tänkte jag skulle bildblogga igår....) men här kommer ett par andra grejer som hände.


Eva Wirenfelt och Rhiannon Djupdalen köpte förra året det som kommer att bli Gamleby Hotell i framtiden. Man räknar med att öppna under 2011 och håller nu på med alla förberedelser. Eva och Rhiannon har träffat ett imponerande antal hotell och besökt ett stort antal restauranger för att få inspiration och kunskap. Det är roligt att höra att alla som de har träffat har tagit emot dem med öppna armar och visat och berättat om sina verksamheter. Jag tycker att deras tankar och idéer ser mycket bra ut. Det ska bli spännande att se vad de kan göra av Gamleby Hotell med restaurang framöver.

Tina Wretström och Frida Andersson pluggar på BBS i Kalmar. De skriver just nu på sin C-uppsats som kommer att handla om hur destinationer använder sociala media i sin marknadsföring. Det var roligt att höra att flera av de som de har intervjuat tidigare har rekommenderat dem att prata med oss. Christoffer och jag träffade tjejerna och det blev ett långt och intressant samtal. I slutet av januari ska uppsatsen vara klar och det blir intressant att se slutresultatet.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Det var helt klart ett intressant möte, supertrevligt! Lycka till i arbetet med Sociala Medier och tack för att ni ställer upp och hjälper oss i vårt arbete. Uppsatsen kommer i januari.

    Tack igen.
    Tina och Frida

    SvaraRadera