Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















onsdag 17 mars 2010

Ankarsrum Motors AB väljer Tofvehult

Träffade Peter Göransson på Tofvehults Kafé för en stund sedan och han berättade den mycket spännande nyheten att Ankarsrum Motors AB har valt att använda Tofvehults kakbok ”Tofvehult – Drömmen om ett kafé” i vårens lanseringskampanj för Assistent Original. Kampanjen är rikstäckande hos alla återförsäljare och förutom att boken och assistenten visas tillsammans vid butiksexponeringar kommer den bl.a. att användas som give-away.

- Förutom den direkta beställningen av 1000 böcker så är det mycket positivt att vår bok nu kommer att exponeras rikstäckande. Det är en spridning och kontaktyta gentemot konsumenter som vi aldrig skulle komma åt annars, berättade Peter Göransson.
- Det är genuint roligt att förknippas med ett så starkt västerviksanknutet varumärke, fortsätter Peter, dessutom finns det en historia mellan Tofvehult och Ankarsrum som är spännande.

För 127 år sedan kördes tackjärn från masugnen i Tofvehult till Ankarsrum för vidare förädling. I Ankarsrum lever tillverkningen vidare med framåtanda, moderna och fräscha produkter. I Tofvehult har man gått från tackjärn till bakverk och man är idag kända för sitt utomordentliga värdskap och den numera prisbelönta kakboken. Det var för några veckor sedan som Tofvehult - Drömmen om ett kafé tog hem bronsplatsen i katgorin "Best Design" under Gourmand World Cook Book Awards i Paris.

Genom detta nya samarbete kopplas traditionell produktionsindustri samman med besöksnäringen – ett lysande exempel på lokala företag som hittar intressanta möjligheter för att samarbeta och dra nytta av varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar