Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















tisdag 19 april 2011

Försmak gav mersmak på Stagårds

I eftermiddag har jag varit föräldraledig. Maken, Milton och jag passade på att åka till Gamleby till Stagårds Café & Hembageri. Idag fick man provsmaka deras egen hemlagade glass som kommer att säljas i caféet framöver. Det hade varit fullt med folk hela dagen och var det fortfarande när vi kom dit. Glassen var mycket god. Jag uppskattade både den och den mysiga och barnvänliga miljön inne i caféet.

Jag tar gärna en tur till Gamleby på lediga dagar och tittar in på Isacssons Antik & Kuriosa som ligger intill Stagårds, den lilla secondhandaffären vid det gamla torget ett stenkast därifrån eller tar en sväng in i Gamleby Köpcentrum. (ICA-affären är verkligen jättejuste och belysningsaffären kanon om man behöver lampor.) Skulle jag ha spring i benen och vädret är fint är det skönt med en promenad upp på Garpedansberget. Och det finns mer än så i Gamleby - kika här.

Annika Stagård bjöd på glass hela dagen. Hon och maken Anders äger och driver Stagårds tillsammans.

1 kommentar:

  1. Stort är Cafét inte, men alltid hjärtligt. Garanterat den godaste glass jag smakat i Småland. Värt ett besök i Gamleby.....

    SvaraRadera