Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















måndag 2 maj 2011

Turistbyrån nu öppen i Rådhuset

Idag kl. 9.00 öppnade Västerviks Turistbyrå i Rådhuset. Skönt att vara klara! Eller ja, vi har lite kvar att göra i stöket. En del kartonger ska packas upp och allt har inte hittat sin rätta plats. Själv håller jag på att rodda i skyltningsfrågan. Hur ska vi få besökarna att hitta hit?

Under ett år har turistbyrån ca 50 000 besökare av vilka ungefär 45 000 kommer på sommaren. Verksamheten är starkt förknippad med Turistbyrån, d.v.s. gamla varmbadhuset, och det är en utmaning att få besökarna att hitta hit istället. Vi har tyvärr inte kunnat få med nya adressen i årets broschyrer eftersom det inte blev klart förrän nyligen att det var hit vi skulle flytta. Parkeringen på Turistbyrån är i vanliga fall överfull och nu har vi ingen. Det står "Turistbyrån" på varmbadhuset och här är det problem att få skylta upp huset. Men men, det är bara att jobba på för att det ska lösa sig. För inte vill vi väl ha 45 000 turister irrandes runt i stan?

Såhär långt trivs vi jättebra. Humöret har varit i topp idag. Vi har öppet 9 - 17 på vardagarna nu och lördagar 10 - 15.
Välkomna in och hälsa på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar