Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















tisdag 31 mars 2009

Besöksnäringen möts på onsdag

På onsdag 1 april (nej, inget aprilskämt alls) har vi workshop med besöksnäringen i hela kommunen. Det är den tredje workshopen som vi genomför och intresset är stort. Hittills är inte mindre än 59 personer anmälda och man har tills imorgon kl 12.00 på sig att bestämma sig.

Tyngdpunkten kommer att ligga på värdskap och Ulrika Karlsson som är svensk mästare i servering kommer att ge sina tankar och konkreta idéer hur man kan arbeta med detta. Jag har hört mycket gott om henne så det ska bli riktigt roligt att höra!

Man kommer också att få en förhandstitt på den nya destinationsportalen som vi håller på och bygger. Den kommer att bli radikalt annorlunda än den vi har idag och det kommer att bli en stor skillnad för våra företag. Det är viktigt att de får insyn i vad som händer och hur de kan arbeta med portalen framöver. Vi kommer också att visa en reklamkampanj kring sidan. Det känns väldigt spännande att se vad vi får för feedback från mötet.

Förutom en del andra intressanta punkter så är nätverkandet mellan företagen viktigt så vi har lagt in en rejäl paus för att man ska hinna mötas. Den här gången kommer vi att vara på Västerviks Museum. Det är bra att lägga mötena på olika platser så att företagen får tillfälle att se andra verksamheter. Förhoppningsvis ger det en extra krydda till alla annan info och kontakter som vi hoppas att man ska få!

Skulle du vara intresserad av att gå på workshopen kan du anmäla dig till turistbyran@vastervik.se eller telefon 0490 - 25 40 40 (Turistbyrån) före kl. 12.00 på tisdag. Här ser du hela programmet.
Alla är varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar