Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















torsdag 30 april 2009

Demon för vastervik.com online!

Nu är demon inför nya portalen online! Fränt!

Portalen kommer att öppnas i sin helhet den 10 juni men redan nu kan man alltså få en försmak. Detta gör vi av tre olika anledningar:

1. Vi vill att besökarna på nuvarande sajten ska känna att det händer något nytt. Tyvärr får vi igång den nya portalen något sent inför säsongen.

2. Vi vill gärna ha in kommentarer kring hur sajten kommer att bli. Fortfarande finns det möjlighet för oss att göra förändringar om det kommer in bra reflektioner.

3. Portalen består till stor del av "Besökarnas Västervik". Vår tanke är att besökarna själva visar varandra sina bilder, filmklipp och ger reseberättelser. Det ger en mycket högre trovärdighet än att vi sitter och skriver vackra marknadsföringsord. När vi går online i juni vill vi inte att "Besökarnas Västervik" ska vara tomt, vi behöver hjälp med att fylla denna redan nu!

Gå gärna in och titta på demon och lämna dina kommentarer. Vi tar väldigt tacksamt emot dem - och även om du har bilder, texter och filmer att bidra med! Det ska bli jätteintressant (och faktiskt lite, lite nervöst) att höra reaktionerna!

Demon finns via en länk från vastervik.com men du kommer direkt till den här.

Trevlig Valborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar