Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















tisdag 28 april 2009

Rekrytering avslutad

Idag är vi klara med rekryteringen av en vikarie för Malin Djerf på Inflyttarservice. Vi har varit effektiva i rekryteringssprocessen eftersom vi har velat få in någon för överlämning innan Malin slutar 20 maj. Tjänsten kommer att vara 50% inflyttarservice och 50% turistbyråassistent.

Vikarie blir Hanna Hägg, som för närvarande är trainee på VisitSwedens kontor i Hamburg. Hanna har tidigare jobbat på turistbyrån i Visby, som guide på Kalmar Slott och på Kalmarsalen. Hon har bl.a. högskoleutbildning i turism och ekonomi från BBS i Kalmar. Därtill har hon tillbringat en hel del tid utomlands både inom jobb och studier.

Den 18-20 maj kommer Hanna till oss för överlämning från Malin men hon har fortfarande några uppdrag kvar för VisitSweden innan hon kan börja på heltid den 8 juni. Dessutom ska hon hinna med ett uppdrag på PrimörPremiären på Gotland. Hannas sambo har påbörjat en anställning i Oskarshamn så vi ser fram emot att få ett par nya kommuninvånare i juni. Och Hanna vet ju vart hon ska vända sig om hon har frågor kring flytten, eller hur? Inflyttarservice.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar