Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















torsdag 7 maj 2009

Utkik efter inflyttare

De senaste två dagarna har jag mött en person som har valt att flytta till Västervik och två som var här för att kolla på lägenhet - de vill flytta hit.

Den förste, Staffan Petersson, berättade hur han, frun och dottern var i Västervik för ett år sedan då det var ridtävling. De hade länge pratat om att flytta till havet och tyckte att det var så vackert här att de bestämde sig på plats. Nu bygger de hus i gästhamnen och dottern får ta med sig hästen till Västervik.

De andra två kom in på Turistbyrån. De hade varit och tittat på lägenhet idag och ville ha lite mer information bl.a. om vad det kostar att ligga med båt inne i Västervik.

Det händer relativt ofta att det kommer in besökare till oss som antingen är på väg eller funderar över att flytta hit, perfekt med tanke på att vi har Inflyttarservice. Det är alltid lika roligt att träffa de här personerna, en form av egoboost (trots att jag inte personligen ÄR Västervik), och höra hur fantastiskt det är här. Det gör mig väldigt glad!

Igår hade vi möte med marknadsgruppen för den bredare marknadsföringen av Västervik (bo, leva och verka runt om i kommunen) och vi tog då beslut om att nästa nummer av hushållstidningen Utkik kommer att innehålla ett särtryck: Utkik Extra. Mittuppslaget kommer att vara inriktat på att bo, leva och verka här. Utkik Extra kommer att tryckas i en extra upplaga som ska användas i marknadsföringssyfte under det kommande året. Utkik går också i vanliga fall ut till alla de som anmält att de är intresserade av att flytta till Västervik så förhoppningsvis får marknadsaktiviteten ett bra genomslag.

Utkik med Utkik Extra kommer hem i brevlådan till alla kommunens hushåll lördagen den 30 maj. Om allt går enligt planerna kommer du då att kunna läsa mer om Staffan Petersson och familj.

Får du inte Utkik men vill ha? Läs här hur du kan få den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar