Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















måndag 31 augusti 2009

Branschmöten ska skapa diskussion och utveckling

Jakob, Christoffer och jag har använt eftermiddagen åt att planera upp arbetet i höst. Jag kommer att ha semester några veckor i slutet av september och eftersom det händer mycket nu under hösten är det bra att styra upp det så att vi inte tappar farten.

Vi har bl.a. pratat om arbetet kring den besöksnäringsstrategi som vi ska ta fram och arbetet med den nya marknadsplanen och marknadsaktivitetsplanen. Christoffer ansvarar för turistbroschyren och den hade vi uppstart för redan förra veckan.

Internkommunikationen är en av de strategier som vi har prioriterat inom destinationsutvecklingsarbetet. För att komma vidare med detta har vi beslutat att under oktober - november ha sex branschmöten på olika platser runt om i kommunen. Vi kommer bl.a. att informera om hur varje aktör på bästa sätt kan arbeta med vastervik.com och även hur man kan använda den grafiska profilen. Men vi vill också öppna för en diskussion kring arbetet på destinationen och få input ifrån kommunens alla hörn. Vi hoppas få träffa merparten av de företag och föreningar som är engagerade i besöksnäringen i kommunen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar