Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















torsdag 8 oktober 2009

Fokus evenemang

Idag har jag haft två olika möten som har fokuserat på evenemangen i Västervik. Först ett på förmiddagen med Hansi Schwarz m.fl. på VisFestivalen där vi har diskuterat kommande år. Nu på eftermiddagen har vi haft ett möte med samtliga större evenemangsarrangörer kring Västerviks stad för att bl.a. samordna programmet inför nästa år och prata om de behov som arrangörerna har på service från främst kommunen.

Vi har identifierat ett antal frågor som man önskar att vi i kommunen arbetar vidare med. Det är t.ex. tillståndshanteringen, den kommunala servicen sommartid, skyltning in och ut ur Västervik och rent allmänt förståelsen för arrangörernas behov. Nästa vecka har vi möte med ett antal personer/verksamheter som står för den plattform som måste fungera för arrangörernas verksamheter och då kommer vi att ta upp dessa och andra frågor som kom upp på mötet och se hur vi kan ta dem vidare.

Ett önskemål som kom upp var också att föra en diskussion kring hur vi kan samarbeta vad gäller marknadsföringen av evenemangen. Den diskussionen kommer vi från turistorganisationen att samordna och ta vidare nu under hösten och vintern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar