Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















fredag 9 oktober 2009

Branschmöte på onsdag!

På onsdag i nästa vecka (14 okt) har vi nästa branschmöte för besöksnäringen. Vi brukar ha det två gånger om året, på våren och på hösten. I eftermiddag har vi haft avstämning och sista planeringen inför och det känns som att det kan bli ett riktigt bra möte innehållsmässigt.

Vi kommer att ha lite av "det vanliga", d.v.s. en lägesrapport och en summering av sommaren. Det blir även en utvärdering av vastervik.com. Sen kommer vi att prata om utvecklingen och framtiden på destinationen.

Det blir fokus på hur vi ska få fram bra paket och det gör vi genom att ta en diskussion med de stora boendeanläggningarna, som är viktiga för småaktörerna när man paketerar. Vi ska också sätta fokus på vad problemet är för aktörerna när det gäller paketeringen och se hur vi kan lösa dem för att stimulera fram fler attraktiva paket på destinationen. På detta kommer det att följa fler diskussionspunkter där vi gemensamt ska komma fram till hur vi ska agera.

Lyssnandet och diskuterandet kommer alltså att stå i fokus. Jag hoppas på ett riktigt spännande och konstruktivt branschmöte!

Trevlig helg!
Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar