Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















måndag 12 oktober 2009

I´m so Thorbjorned!

Började dagen med möte i Oskarshamn gällande Projekt Vinst. Eftersom jag skulle hem på idémöte med våra företag blev det ett kort möte för min del men ändå bra. Vi fick en bra redovisning från Danmark3-kampanjen. Antalet danska besökare har ökat med 43,1% perioden jan - aug i år vilket måste anses som bra, även om vissa andra regioner som ligger närmare Danmark har haft större ökningar. Det finns även regioner där antalet danska besökare har minskat i år. Om några veckor kommer vi att ha ett uppföljande möte där vi ska samordna våra marknadsinsatser inom Danmark3 ännu mer för att få bästa möjliga resultat inför 2010.

På väg till Oskarshamn lyssnade jag på radio där man pratade om att Obama fått Nobels fredspris. I media beskrivs det som att "det hördes ett sus när norska Nobelkommittens Thorbjörn Jagland meddelade att USA:s president Obama får 2009 års fredspris". Och att det har diskuterats livligt under helgen har väl inte undgått något.

På P1 imorse berättade man att händelsen redan nu har gett upphov till ett nytt ord, som syftar på Nobelkommitténs ordförande Thorbjörn Jagland. När man blir riktigt sådär obeskrivligt förvånad, så överraskad att man inte kan beskriva det, kan man nu säga att man är "Thorbjörnad".

Eller som man säger i USA: I´m so Thorbjorned!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar