Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















tisdag 13 oktober 2009

Mötesdag

Har haft fullt med möten idag, precis som igår.

07.30 Första mötet. Jonas Settlin och Per Jiborn som är affärsutvecklare på VFAB och Christoffer och jag planerade klart branschmötet som är imorgon 16 - 20 på Stadshotellet.

08.10 Tio minuter sent gick nästa möte igång. Torbjörn Nilsson som är affärsutvecklare inom evenemang och jag träffade Pierre Andersson på Impa Music som arrangerar konserter både här och på andra håll i Sverige.

09.15 Femton minuter innan nästa möte. Pratade med Camilla Peterson på Smålands Turism i Jönköpings län för att förbereda vårt gemensamma mässdeltagande på danska mässan Vagabond fredag - söndag.

09.30 Tredje mötet. Annika Boman på VFAB, Ewa Grönwall som är kommunikationsstrateg på kommunen och Hanna Hägg som arbetar med inflyttarservice. Vi pratade om en marknadsföringsaktivitet som vi kallar Visning Västervik.

11.15 45 fria minuter till telefonsamtal och annat.

12.00 Lunch med Ewa Grönwall.

13.00 Mats Jansson, som har ett utredningsuppdrag gällande IT från Regionförbundet i Kalmar län, intervjuade mig och Jakob.

14.00 Telefonsamtal, kolla mejlen och förbereda nästa möte i Bostadsbolagets lokal.

15.00 Femte mötet. Träffade Räddningstjänsten, Polisen, VFAB, Teknisk service m.fl. för att prata igenom sommaren som har varit och blicka fram emot nästa år. Vi pratade även om hur vi gemensamt ska arbeta med de infrastrukturella förutsättningar som besöksnäringen behöver.

17.00 Tillbaka till jobbet. Fixade några saker men insåg ganska snart att det var mer produktivt att ta kväll och nya tag imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar