Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















måndag 18 januari 2010

FOKUS2010 ska öka omsättningen på destinationen

På onsdag kör vi igång FOKUS2010. Detta är ett treårigt, till att börja med, projekt för att fylla destinationen med besökare under veckorna i anslutning till absoluta högsäsongen. Vi har pratat året-runt-destination (under arbetet med den tänkta etableringen av Holiday Club) och vi har pratat säsongsförlängning. Precis som många andra destinationer runt om i vårt avlånga land.

Nu har vi satt ned foten och sagt att vi fokuserar på att fylla några utvalda veckor till med besökare. Vi ska inte jobba brett på april - september utan just fokusera. Därigenom ska vi öka omsättningen och tillväxten i näringen och får en ny punkt att utgå från. För att göra detta ska vi samla hela destinationen i arbetet. Tillsammans är nyckelordet.

På onsdag har vi den första workshopen i arbetet med FOKUS2010. Destinationens aktörer möts på Best Western Västerviks Stadshotell för att prata samarbeten, reseanledningar och hur vi ska fylla destinationen under fokusveckorna. Om du är intresserad av att delta kan du läsa mer här och anmäla dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar