Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















tisdag 9 mars 2010

Skåning blev Årets besökare

I lördags offentliggjordes vem som blev Årets besökare på vastervik.com och som får det storslagna priset en veckas semester i Västervik. Vinnaren blev Staffan Öhman med familj från Böste läge i Skåne.

Det var en glad och något rörd Staffan som jag hade äran att prata med via högtalartelefon direkt från Stadshotellet, där vi tillkännagav vinnaren. Han och familjen spenderade en vecka på Björkö i Västerviks skärgård förra sommaren och hade delat med sig av sina sommarbilder och minnen på vastervik.com

Som pris får familjen välja vad de vill göra under en hel veckas semester i Västervik. På telefon berättade Staffan att han och sonen ösnkar få fiska med guide och sedan få hjälp att tillreda fångsten av en kock, frun i familjen vill åka skärgårdstur och dottern vill rida. Det ska vi se till att lösa och kanske något mer för att familjen ska få en fantastisk västervikssemester även i år.

Staffan Öhman vann även kategorin Årets bild med den här härliga bilden.

Årets bild var en stor favorit både bland besökarnas röster och juryns.

Priset för Årets berättelse gick till Cecilia Jiborn i Viken i Skåne, för hennes personliga skildring av en paddlingsdag i Västerviks skärgård, med lunch på Idö. Cecilia vann en övernattning för två på hotell i Västervik och en trerätters middag.

Vill du ha möjlighet att vinna nästa års priser, och även delfinalerna innan dess? Gå in på vastervik.com och Dela med Dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar