Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















tisdag 25 maj 2010

Anne-Lie Rydé till Västervik - och Grisnils!

Anne-Lie Rydé, Henrik ”Elvis” Åberg, The Playboys, Nils Åkesson och Izzy underhåller under UnderBar Himmel i slottsruinen den 23-24/7. Dessutom återkommer både Lifvens, de goa grabbarna från Hultsfredstrakten med hits som Mjölkbilen och Sketlukta, och förra årets stora succé Grisnils.

De som var på UnderBar Himmel i Stegeholms slottsruin förra året har med all säkerhet inte glömt trubaduren och komikern Grisnils. Inte ens under Humorfestivalen för ett antal år sedan har publiken hörts skratta så högt och hjärtligt. Han är så oförarglig, Grisnils, och det är säkert därför hans "under-bältet-skämt" blir så fantastiskt roliga och oförglömliga. Och så har det säkert med den härliga värmländska dialekten att göra. Själv har jag berättat flera av hans skämt vidare under året som gått och jag ser fram emot att få fylla på med fler.

Det är alltså andra året som UnderBar Himmel kommer hit. I dagens pressmeddelande om programmet uttalar sig arrangören:
- Västervik är en fantastisk stad och ruinen är en otrolig spelplats under sommaren, berättar arrangören Micke Eklund på Nöjespumpen i Södra Vi.
- Dessutom fick vi ett underbart bemötande från publiken förra året när vi arrangerade UnderBar Himmel i ruinen. Det verkar som om västervikarna gillar vårt koncept med humor och musik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar