Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















tisdag 4 maj 2010

Dags att nominera till Stora Turismpriset!

En gång om året delas Stora Turismpriset ut. 2009 vann Ystads kommun med Wallander och 2008 tog Kolmårdens Djurpark hem segern. Nu är det dags att nominera kandidater för 2010.

Man kan nominera ett företag, en organisation eller en institution med regional förankring, som genom föredömliga insatser inom nytänkande, internationalisering, kvalitet eller hållbarhet i företagandet bidragit till att främja och utveckla svensk turism. Priset kan lyfta fram exempel på "väl förrättat värv" i nya djärva projekt, såväl som långvarigt och framgångsrikt arbete.

Först sker en urvalsprocess på regional nivå med regionfinaler under september. Detta syftar till att synliggöra engagemanget inom turistnäringen på ett bredare nationellt plan. Sedan koras vinnaren vid Svenska Turistgalan den 28 oktober.

Stora Turismpriset delas årligen ut av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism. Prissumman uppgår till 100 000 kr. Stiftelsen samarbetar kring nomineringar och utdelning med näringslivsorganisationen RTS, Rese- och Turistnäringen i Sverige.

Tycker du att det finns något företag, organisation eller institution från vår destination eller region som är värt att nominera? Passa på nu!
Du kan nominera kandidater till och med 13 augusti 2010.

Pristagare 1994 - 2009.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar