Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















torsdag 6 maj 2010

Dagens topp tre!

1. Fick det tyska magasinet Nordis i min hand och kände vild glädje. Claudia Linz, tysk journalist som jag haft mycket kontakt med och även haft på besök här i Västervik, har skrivit en fantastiskt bra artikel om Västerviks skärgård. Fem sidor kanoninfo och dessutom stora, fina bilder. Inte nog med det - på sidan 2 i tidningen ser jag regionens gemensamma annons. Snygg, tydlig och man kan inte missa den. Toppen!

2. Hade möte med Västerviks Fishing Camp. Där är det mycket på gång! Antalet besökare har ökat markant under våren tack vare ett samarbete med en italiensk och en tysk researrangör. Dessutom berättade de att det skrivs väldigt mycket om Västervik i tyska sportfiskemagasin och även i Ryssland. Under vårt möte fick Zoran på fiskecampen ett samtal från en person som är ute och fiskar tillsammans med en italiensk journalist som är på besök. De hade fått en megafisk! Eller som Zoran uttryckte det:
- It´s a very important fish.

3. Roadshowen i Jönköping, Linköping och Norrköping börjar ta form och det kommer att bli riktigt bra aktiviteter på plats. Lysingsbadet, Stadshotellet, Bostadsbolaget och Light my Fire deltar på olika sätt som gör deltagandet och aktiviteterna riktigt bra. Ska bli mycket spännnande att se utfallet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar