Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















onsdag 12 maj 2010

TV-reklam on air!

Nu är det mycket på gång! Här i huset på Strömsholmen bubblar det av energi och de flesta av oss har svettiga pannor.

I måndags körde vi igång den tyska kampanjen som drar trafik till kampanjsajten bilderbuch-ecke.de. Nu i helgen är det roadshowstart, vi finns i Dominohuset i Norrköping med sång och musik med Lysse, SPORKjakt, tävlingar och "ett j...la hålligång" som Christoffer uttrycker det. Det är också dags för Stockholmskampanjen. Ett 20-tal personer som är intresserade av att flytta till Västervik kommer hit för att besöka oss, se ett antal hus- och bostadsrätter som de är intresserade av och få information om hur det är att bo här. Hanna, som är projektledare, berättar att de som kommer visar stort intresse för att flytta hit.

Till detta kommer en mängd marknadsaktiviteter som ligger i pipeline. Men mer om detta senare!

Det som redan nu är klart och rullar är TV-reklamen för Västervik. Den gick igång på TV 4 igår, tisdag, och pågår under vecka 19 - 23. Tre olika filmer körs på Norrköpings, Linköpings, Jönköpings, Nässjös och Västerviks sändare.

Samtliga filmer börjar med samma bild och replik, den har samma bakgrundsmusik, speakerröst och avslutning för igenkänningseffekten. Däremot är budskapen tre olika: Skärgårdsupplevelser, Västerviks stad/evenemang och FamiljeKUL/Midsommarfirande. Vi ska med denna nå 846 000 tittare, naturligtvis med ambitionen att få dem att turista i Västerviks kommun i sommar.

Här får du en titt på en av reklamfilmerna. Enjoy!


Detta är reklamfilmen för FOKUS-satsningen på midsommar och familjeKUL (vecka 26). Reklamen styr trafik till vastervik.com där man kommer att få mer information om aktiviteterna under veckorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar