Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















tisdag 8 juni 2010

FOKUS i marknadsföringen

Det börjar dra ihop sig till årets stora destinationssatsning fokusveckorna 25 och 26. Vecka 25 arbetar vi med midsommarfirandet och vecka 26 med familjeKUL. Hanna Hägg, som är projektledare, har fullt upp med att samordna alla aktiviteter under FOKUS och få ihop marknadsaktiviteterna.

Idag kom programbroschyren (pdf-fil). Den är tryckt i 5000ex och ska distribueras utanför kommunen för att dra hit besökare men även via de aktörer som deltar i projektet så att alla gäster blir informerade om det mycket stora utbudet och kan ta del av många aktiviteter.

Är du aktör och vill ha broschyrer? Kom in på Turistbyrån och hämta eller kontakta Hanna Hägg på hanna.hagg(at)vastervik.se alt. tfn 0490 - 25 40 43 så kan vi se om vi kan komma till dig och lämna.

Är du privatperson och vill ha ett ex? Bor du i stan kan du komma in på Turistbyrån och hämta, annars beställer du här och får den hemskickad till dig.

Kampanjsidorna under vastervik.com är också uppe. Dit styr vi all trafik från annonseringen, som skett på TV4, just nu löper i Aftonbladet och snart kommer i Västerviks-Tidningen. Hit styr vi även trafiken från de tweets vi gör och inlägg på fansidan på facebook.
Logon för midsommarfirandet i Västerviks kommun. På tre års sikt ska vi bli den naturliga svenska midsommardestinationen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar