Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















torsdag 24 juni 2010

Sommaren är här!

Igår hade vi sommarinvigning på Stora torget i Västervik så nu är sommaren även officiellt här! :-) Med 24 grader varmt, strålande sol och blå himmel går det i o f s inte att undgå.

Det blev en bra uppslutning på Stora torget. Det är ju första året som vi har en "sommarkickoff" och ca 400 besökare är helt godkänt. Det var också mycket trevligt med grillning av Jojjen, ansiktsmålning, trollerier, allsång och allt annat som hände. De som var med och arrangerade och jobbade var mycket nöjda efteråt. Och vi är naturligtvis mycket tacksamma för det vackra vädret....

Projektledare Hanna Hägg får hjälp att klä midsommarstången av både barn och vuxna.

Niclas Jacobsson bjöd på en mycket underhållande trollerishow där han bl.a. sågade Hanna (t.h.) i armen. Lite otäckt för de små barnen men de vände sig om och tittade på bort, precis som Niclas bad dem. Här är Niclas Kanin, också mycket uppskattat av barnen.

Idag har jag varit i Tindered och i Loftahammar och träffat några av besöksnäringens aktörer. Passade också på att besöka den nya glassbaren, som slog upp portarna idag kl. 12.00.

Ny, mycket trevlig glassbar i Loftahammar! Fräscht och glassen såg mycket lockande ut en varm dag som denna.

Trevlig midsommar!
Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar