Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















måndag 12 juli 2010

Visan på tapeten

Såhär i bästa högsäsongen är det svårt att hitta tid till att blogga så ambitionsnivån har jag tyvärr tullat lite på. Sorry för det.

Idag har vi haft möte med Föreningen Visan och VisFestivalen och pratat framtid. Det var en bra diskussion kring kommande avtal, marknadsanalyser och ett informationsnätverk som vi ska skapa mellan evenemangsarrangörer som agerar i Västervik. Redan nu till VisFestivalen, som startar på torsdag, kommer vi att göra en undersökning bland besökarna för att få veta mer om dem och också fånga upp deras tankar kring VisFestivalen.

Vi har också kört igång den undersökning som vi har på parkeringar i Västerviks stad, där vi frågar besökarna hur man har hittat in i stadskärnan och hur skyltningen har fungerat.

Urban Jörén är en fotograf som vi har använt vid ett par tillfällen tidigare för att ta bilder som vi använder i marknadsföringsmaterial. Han kom till stan idag för att ta ett antal bilder under veckan. Urbans resultat brukar vara mycket bra och det ska bli spännande att se materialet om en liten tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar