Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















fredag 30 januari 2009

Skärgården får ett eget Turista Hemma

Imorse hade Christoffer och jag möte med Lina Johansson på Hasselö och Tjust skärgårdbåtar. Det var mycket som skulle avhandlas, bl.a. en hel del om deras nya båt. Det kommer att hända spännande saker i skärgården i sommar!

Det är nu klart att vi kommer att köra ett Turista Hemma Skärgården. Vi har haft tankar på det ett tag, att öppna upp skärgården för både de kommuninvånare som har egen båt och de som vill åka med skärgårdstrafiken. För ett antal år sedan var Turista Hemma både på land och till sjöss men det fungerade inte så bra så de senaste åren har det bara varit på fastlandet.

Christoffer sitter nu och ringer runt för fullt och de öar som redan anmält sig är Idö, Stora Grindö, Hasselö, Björkö och Rågö. Tjust skärgårdsbåtar och Rais skärgårdsturer har också tackat ja. Det blir alltså:
Turista Hemma 24 maj (dit man tar sig med bil, cykel och till fots)
Turista Hemma Skärgården 7 juni (dit man enbart tar sig med båt).
Det här tror vi kan bli kanon!

Om du inte har sett det så läs gärna Per Jiborns tips i gårdagens nyhetsbrev kring hur man kan tjäna mer på Turista Hemma. Kommentera gärna här om du själv har några bra tips på lager!

Nu har jag snart möte med Hansi Schwarz m.fl. från VisFestivalen. Christoffer har hämtat mat från McDonalds som vi ska hinna få i oss så att magarna inte knorrar under eftermiddagens möten! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar