Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















tisdag 17 mars 2009

Aschberg och Fylking promenerar mot prostatacancer

Imorgon tisdag kommer ni att kunna läsa på webben och höra på radio (förmodligen) om en intressant grej som händer i Västervik i sommar. Vi har jobbat med det här sedan i augusti förra året så det är skönt att det äntligen är klart och att det blir officiellt. Spännande eller hur!? Jag avslöjar mer imorgon men media går först, sorry.

Idag har vi gått ut med ett pressmeddelande om att Aschberg och Fylking kommer till Västervik den 28-29 mars, något som vi har arbetat med sedan en månad tillbaka. De ska gå från Ystad till Haparanda för att samla in pengar mot prostatacancer. Ett gott ändamål! Västerviks handel har gått in som arrangörer av deras besök och de tar hjälp av Palladium, Smalspåret och den lokala prostatacancerföreningen. Det är redan ute i VTs nätupplaga. Det blir direktsändning i TV8, tyvärr inte en av de mest tittarfrekventa kanalerna men med tanke på den reklam man gör i radio på Rix FM hela dagarna så kan det nog bli en hel del.

Om du vill att Fylking och Aschberg ska utföra något uppdrag när de är på plats här så kan du gå in här. De söker dagsverken som de kan utföra, mot bidrag givetvis, och det finns en möjlighet att det sänds under söndagsprogrammet.

Jag hoppas att det blir en bra insamling här i Västervik - för publicitetens skull men mest för bidragen till den viktiga cancerforskningen!

1 kommentar:

  1. Ang nyheten imorgon så har nyheten legat ut på "deras" hemsida ett bra tag. Det kommer bli ett kanon arrangemang.

    Ett tips till dig framöver, från en ganska frekvent blogg-besökare, är att börja skapa hype kring sommarensevenmang i Västervik genom att redovisa biljettförsäljning etc. Fortsätt med ditt bloggande då det både är intressant
    och kul att läsa.

    SvaraRadera