Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















torsdag 12 mars 2009

Forbinabåtar firar i Västervik

Sanna i gästhamnen - Westervik Waterfront - berättade idag att det kommer att komma ett helt gäng Forbinabåtar till Västervik i sommar! Forbinaklubben fyller 10 år i år och har valt att lägga sin träff här den 17 - 19 juli (vecka 29). Enligt Sanna kommer de att ligga vid Slottsholmen och piren och vid bestämda klockslag kommer de att ha öppet skepp så att man kan gå ombord och kika. Trevligt!

Båtmässan Allt för sjön avslutades i söndags. Totalt fick vi (inte jag men Jakob och Linda och så Cinna på VFAB) in 970 mejladresser till vårt nyhetsbrev Godbitar från Västervik till Sveriges bästa besökare. Bra jobbat! Cinna berättade också att hon passade på att gå runt till alla montrarna på kvällarna för att berätta om konferenssamarbetet BOKA Västervik där fyra av våra konferensanläggningar arbetar tillsammans. Hon hann med runt 100 besök och intresset var stort. Kanon! Jakob rapporterade att bland annat Golden Cut och Royal Marine var nöjda med försäljningen och detta trots minskade besökssiffror.

Själv var jag på Allt för sjön i söndags och jag noterade då att Västervik fanns representerat även på andra platser än i vår egen monter. Som exempel så marknadsförde Västerviks Gymnasium sitt marintekniska program där och Huges Marina var naturligtvis på plats. Båtskolan planerar en etablering i Västervik och på mässan affischerade man efter en platschef. Ett bra tillskott till den marina sektorn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar