Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















torsdag 16 april 2009

Turistbyråassistent sökes

Malin Djerf hos oss kommer att vara föräldraledig från 20 maj och drygt ett år framöver så nu håller vi på med rekryteringen av en vikarie för henne. Vi vill gärna ha in någon snabbt så att vi kan få en överlämning mellan Malin och vikarien innan hon går hem. Därför blir det full fart i rekryteringsprocessen efter att ansökningstiden har gått ut på fredag.

Tjänsten är delad med halvtid på inflyttarservice och halvtid på Turistbyrån. Som ansvarig för inflyttarservice ger man bl.a. ut nyhetsbrev till potentiella inflyttare, administrerar inflyttarservices hemsida, service och är kontaktperson till intresserade inflyttare till Västervik. Inom turistbyråarbetet handlar det om det dagliga arbetet som att ta emot besökare, informera, boka boende och paket, sälja biljetter och souvenirer, besvara telefonsamtal och e-post men även förberedelser inför sommarsäsongen och arbete i projektform.

För rätt person är det här ett riktigt roligt, socialt och utvecklande jobb. Vi hoppas att vi hittar en bra vikarie för Malin, en ny trevlig arbetskamrat som trivs i gänget här i huset och som liksom vi andra vill arbeta för att driva utvecklingen i besöksnäringen i Västerviks kommun framåt.

Mer information om tjänsten hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar