Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















torsdag 21 maj 2009

Gökgaranti på Segersgärde

06.15 imorse var det dags för den årliga gökottan på jobbet. Upp tidigt som attan, göra lite god frukost och iväg till Turistbyrån. Alla var märkligt pigga och stämningen på topp. Det blev inte sämre av att naturen visade sig från sin allra bästa sida. Träden var härligt gröna, himlen ljust blå och solen tittade fram på oss genom grenverken. Vi hörde ett antal olika fåglar inklusive en som vi alla trodde mest skämtade med oss (den lät verkligen väldigt konstigt). Även om Christoffer försökte lura oss genom att härma en gök så dök det till sist upp en alldeles äkta som underhöll oss.

Morgonpiggt gäng (fr v): Linda, Malin, Hanna, Christoffer, Jakob och Robin. Frukost smakar fantastiskt i det gröna!

Just idag var ett mycket bra tillfälle för gökotta av olika anledningar. Malin Djerf arbetar sin sista dag hos oss idag innan hon går på föräldraledighet i lite mer än ett år. Hanna Hägg som ska vikariera för Malin på Inflyttarservice har varit på plats i tre dagar för att gå igenom jobbet innan hon börjar på heltid 8 juni. Robin som har praktiserat hos oss i några veckor gör sin sista dag på fredag. Så det var ett riktigt bra tillfälle att träffas allihop och mysa tillsammans!

Malin och Hanna har haft tre dagars intensivt överlämnande av uppgifter.

Tre tips till gökottan!
1. Segersgärde naturreservat. Gökgaranti. Härligt lummigt grön miljö med utsikt över Gamlebyviken. Bord finns om man inte vill sitta på stenar eller i gräset.
2. Hvalstad kvarn. Gökchans (garanterar inte). Fantastiskt vacker, lummig miljö vid kvarnen. Vindskydd med bord finns ifall vädret är mindre bra.
3. Bondbacken. Gökchans (garanterar inte). Underbar utsikt över havet och skärgården. Bord finns om man inte vill sitta i gräset eller på sandstranden.

En gök. :-)

Imorgon är det helgdag! Tillbaka på fredag!
Må väl.
Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar