Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















tisdag 23 juni 2009

Rapport #1 www.vastervik.com

Arbetet med nya portalen går vidare. Den är ännu inte helt fullständig (det blir den i o f s aldrig) eftersom det fortfarande är en del information som ska in och dessutom en del buggar som ska rättas. På onsdag gör Steria en stor uppdatering och då kommer ett antal felaktigheter att korrigeras. T.ex. så visar "på gång-listan" på startsidan senast inlagda evenemang istället för de som kommer närmast i tid. Så evenemang som Allsång med Lasse Berghagen som vi lade in för länge sen, syns inte trots att det är redan den 27 juni. Det kommer också att göras en koppling så att de bilder och filmer som har lagts in på svenska sidan också kommer att visas på engelska och tyska sajten. Bra.

Arbetet med Besökarnas Västervik är helt nytt både för oss på Turistbyrån och alla våra aktörer och det är verkligen spännande. Vi följer rekommendationerna i stjärnorna och på topplistan med stort intresse. Vissa av våra aktörer har varit mycket duktiga på att informera sina gäster om att man kan gå in och rekommendera dem om man är nöjda med dem och det har också gästerna gjort. Det driver trafik till portalen och det är precis vad vi vill uppnå. Från Turistbyrån ska vi arbeta mer med att informera våra aktörer om hur de kan arbeta med portalen. Idag var Överums Bruksmuseum inne på Turistbyrån för att lämna information och då fick jag möjlighet att visa de nya funktionerna och vad det innebär för dem. Perfekt.

Vi har fått väldigt många positiva kommentarer kring portalen. Från våra egna aktörer, från kollegor inom besöksnäringen runt om i Sverige, besökare och även IT-folk. Det är givetvis kanonkul! Jag har tidigare gett några länkar till vad man skriver om sajten på webben, här följer några till!

Kavat Event - blogg om kommunikation och marknadsföring
Socialamedier.com
Dagenssamhalle.se
Euroinvestor.se
Presskontakt.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar