Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















fredag 3 juli 2009

Bästa läget i Västervik

Smålands-Nytt ska göra reportage om bästa läget för att hänga i sommar. Jag är övertygad om att bästa hänget finns i Västervik. Tipsa dem gärna! Mer info här. Kolla in trailern för programmet!



För övrigt spenderar jag fredagen i en båt i Västerviks skärgård (helt OK uppdrag!) tillsammans med en filmare som vi har anlitat. Vi ska ta mängder av bilder för att kunna använda i marknadsföringen av Västervik framöver. Tidigare har vi endast gett fotouppdrag och vi är en av de kommuner i Sverige som har det relativt välbeställt med bra bildmaterial. Igår ringde t.ex. VisitSweden i Köpenhamn mig och undrade om de får använda en av våra skärgårdsbilder på sin portal. Naturligtvis! Gärna!

Nu satsar vi alltså på att få in en hel del film, som vi kommer att använda för reklamfilmer av olika slag. Vi köper in upphovsrätten till hela bildmaterialet vilket innebär att vi kommer att kunna producera hur mycket vi önskar. Vi kan både beställa proffsiga produktioner och tillverka enklare filmer på egen hand. Det kommer att vara till stor nytta, inte minst på Internet.

Tanken var att vi skulle ut lite senare i sommar men nu är vädret så bra att det bara var att styra möten och planer och se till att vi tar tillvara på tillfället. Och med hänsyn till vädret är väskan packad med hög solskyddsfaktor, skyddande kläder och solglasögon....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar