Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















onsdag 28 oktober 2009

Första utvecklingsmötet: Tindered

Ikväll har vi det första utvecklingsmötet av totalt sex, som vi ska hålla under hösten. Christoffer, Jakob och jag träffar destinationens aktörer på olika platser runt om i kommunen. Idag är vi på Tindered dit aktörerna från Överum och Gamleby med omnejd är inbjudna. Vi pratar destinationsutvecklingsarbetet, diskuterar hur man kan använda den grafiska profilen och hur man bäst syns på destinationsportalen på www.vastervik.com. Vi diskuterar även de lokala frågor som är viktiga för aktörerna.

Mötena är en del av vår internkommunikation och ett led i destinationsutvecklingen. Nätverkandet och att både vi och företagen får träffa varandra är en viktig del i utvecklingsmötena. Under kvällens möte har detta redan gett resultat i form av en konkret idé som jag är övertygad om kommer att resultera i en högre boendebeläggning under lågsäsong 2010.

Ett bra förslag som har kommit upp under kvällen är att vi ska ta fram fasadflaggor med logotypen på, som aktörerna kan beställa och sätta upp på sina olika anläggningar. Vi har redan sju beställningar. Tänk om de kan synas runt om i hela kommunen, vilken effekt för varumärket det kan bli. Det kommer vi att jobba vidare på!

Kreativa diskussioner ger nya idéer i Tindered!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar