Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















torsdag 10 december 2009

Kompetensutvecklingsprojekt försenat

Jag har tidigare bloggat om det stora kompetensutvecklingsprojekt som vi ska ansöka om i länet. Nu i dagarna var det dags att gå ut med all info till våra företag, för att få in anmälningar att basera ansökan på. Vi har laddat i organisationen för att få det att fungera smidigt, och idag gick vi ut med ett mejl där vi informerade företagen om att i början av nästa vecka kommer det att komma brev kring detta med information och anmälningsblanketter. In med anmälan kvickt, var budskapet - nu går tåget! Kul!

En timma efter vårt mejlutskick dyker ett mejl upp i inboxen om att ESF har ändrat den ansökningsomgång som vi skulle med i till att gälla för långtidsarbetssökande.... Vi kan därför inte gå in med ansökan förrän ett halvår senare. Inte kul. Tänk om mejlet hade nått mig bara ett par timmar tidigare. Men sånt är livet.

Anyway, vi kommer fortfarande att satsa på att ansöka om projektet, det är ju fortfarande en precis lika god idé som tidigare. Utbildningsstart kommer istället att bli i början av 2011, förutsatt att projektet beviljas. Nu får vi lite längre tid på oss att samla in alla anmälningar och det är ju bra. Liksom det är bra att man väljer att satsa på de som är långtidsarbetssökande. Jag hoppas att det blir ett fruktbart projekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar