Bloggen har bytt adress! Jag bloggar vidare på http://www.turistchefen.se/

Välkommen dit!

Stina















torsdag 20 maj 2010

Fenomenet Maria Montazami

I måndags sändes säsongens(?) sista avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. 52 minuter innan meddelades detta på Maria Montazamis fansidaFaceBook.
Inom kort hade 3247 personer gillat denna statusuppdatering och det kom 453 kommentarer! (Klicka på bilden för att se en större version.)

Jag hittade Maria Montazamis fansida för någon vecka sedan. Liksom många andra tycker jag att hon är rätt skön. På något sätt känns hon jordnära, trots att hon köper kuddar för 4000kr.... Vi har en gemensam last också: Ostbågar. Eller "ostkrokar", som Maria kallar det. Det är nog den enda likheten dock. Hittills har jag inte känt någon större lust till att köpa tofsar.... (Som hon har noja på.)

Det är 89 025 personer som "gillar" Maria idag. Tänk vilken power den fansidan har att påverka ett stort antal människor! Och tänk om vi kunde bli lika många på Västerviks fansida.... Du hittar oss enkelt på www.facebook.com/visitvastervik Gå med för att få senaste nytt från Västervik, delta i diverse tävlingar och ta del av annat roligt som vi hittar på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar